Navigatie overslaan

Raman training

We willen graag dat u het volledige potentieel van uw Raman systeem leert kennen en gebruik maakt van alle functies en mogelijkheden. Verken onze reeks van trainingsmogelijkheden om u te helpen dit te bereiken.

Raman softwaretraining

Spectroscopietraining voor klanten

Maximaliseer het potentieel van uw Raman instrument en leer meer over zijn eigenschappen en mogelijkheden. Bezoek onze trainingssite voor klanten en verkrijg toegang tot trainingdocumenten, video's en meer.

Registreren Aanmelden

Online Raman demo's

Raman Revealed

Een intensieve trainingscursus waarin u de krachtige dataverwerkings- en analysetechnieken van de WiRE™ software leert kennen en leert hoe u deze toepast in uw experimenten.

Bekijk meer

Training op maat

We kunnen ook trainingen geven die speciaal zijn afgestemd op uw specifieke behoefte. Ons toepassingsteam geeft deze training in uw bedrijf of in een Renishaw-vestiging. Overleg met uw plaatselijke Renishaw-leverancier over wat u specifiek nodig hebt.

Contact met ons

Raman connect

Thema-artikelen

Ontdek de mogelijkheden van Raman spectroscopie via blogs, opinies en onderzoeksverslagen van toepassingswetenschappers van Renishaw en ons wereldwijde klantennetwerk.

Bekijk meer

Raman webinar op computer met koptelefoon

Webinars

Doe waardevolle inzichten op van ons wereldwijde team van toepassingswetenschappers. Bekijk presentaties live of kijk ze terug en ontdek onze producten met hun brede reeks van toepassingsgebieden.

Bekijk meer