Navigatie overslaan

Opspansystemen voor metingen met visionsystemen

De Renishaw opspansystemen voor vision en onze voetplaten van acryl maken verlichting van achteren mogelijk, en geven een helder en ongestoord zicht op het product vanuit uw visioninspectiesysteem of machines met sensoren. Lees hoe wij u kunnen ondersteunen bij het verbeteren van inspecties met vision op uw machine.

Opspansystemen voor vision

Completeer uw visionmachine met onze reeks opspansystemen voor vision, QuickLoad™ Corners en krasvrije voetplaten van acryl.

Werkstukken opspannen met een helder zicht

Renishaw visionopspanningen voor systemen van Keyence, Micro-Vu, Mitutoyo, Nikon, Optical Gauging Products en ZEISS bieden herhaalbaarheid en een stevige werkstukfixatie voor producten van elke grootte, vorm of soort die u wilt meten met uw visionsysteem. Houd zelfs het kleinste product vast op allerlei manieren, terwijl u helder zicht houdt op het product.

Veelzijdigheid
Renishaw heeft een brede selectie van modulaire opspanelementen voor metingen, ontworpen om zelfs het kleinste product vast te houden met maximale zichtbaarheid en toegang voor tasters en zonder belangrijke vormen af te dekken.

Kort de inspectietijd in
Houd uw producten opgesteld op meerdere platen, waarbij u de machine in enkele seconden in- en uitschakelt. Dit minimaliseert de stilstand door wachten totdat de opspanning gedaan is. Op QuickLoad Corners zijn zowel modulaire als op maat gemaakte platen te gebruiken, wat de flexibiliteit nóg groter maakt.

Gemaakt voor gemakkelijk bekijken
De randen van de QuickLoad Corner zijn gekarteld. Producten zijn gemakkelijk te inspecteren wanneer ze direct tegen ze kartels worden gemonteerd met Renishaw spanklemcomponenten, die volledige toegang geven rondom uw product.

Reproduceerbare opstellingen
Beschikken over identieke opspanningen is belangrijk voor de herhaalbaarheid van inspecties, want anders hebt u variaties in het proces. Opstellingen zijn nauwkeurig te documenteren en te reproduceren dankzij de markeringen met letters en cijfers op onze voetplaten en opspancomponenten.

Om een product op te spannen op een visionmachine hebt u een QuickLoad Corner, een voetplaat en opspanelementen nodig. Het type product dat u gaat opspannen, uw machine en uw situatie bepalen welke set u nodig hebt. Mogelijk zijn er nog extra elementen nodig, afhankelijk van het soort werkstuk dat u opspant.

Hoe kopen?

Bestel 24/7 in onze Online store. Koop online en profiteer van snelle levering van onze opspansystemen voor vision

Online kopen

Hoe bestelt u?

Om iets te kopen vult u een contactformulier in voor een gesprek met uw plaatselijke verkoopteam.

Ook kunt u een gedeelte van de meetsystemen voor bewerkingsmachines en toebehoren 24/7 kopen in onze online winkel.

Contact met ons Online store

Snel wisselsysteem voor vision opspanning

Bedenk dat onze modulaire en op maat gemaakte opspansystemen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces kunnen verbeteren met snelle en herhaalbare opspanningen. Renishaw opspansystemen kunnen een complete oplossing voor uw opspankwesties bieden.

Opspannen wordt simpel met QuickLoad Corners

De Renishaw QuickLoad Corner voor opspannen garandeert herhaalbaarheid en biedt stevige fixatie van producten van elke grootte, vorm of soort voor meting door uw visionsysteem. Houd zelfs het kleinste product vast op allerlei manieren, terwijl u helder zicht houdt op het product.

Waarom een QuickLoad Corner gebruiken?

  • Plaatsen en wegnemen in enkele seconden met snelspanmagneten
  • Stevig vast te zetten op visionplatform, met montagegaten die herhaalbare plaatsing garanderen
  • Ideaal als er meerdere gebruikers zijn
  • Speciale subplaten leverbaar om u tijd te besparen
  • Flexibiliteit van zowel modulaire als op maat gemaakte platen
  • Maximale herhaalbaarheid en reproduceerbaarheid bij gebruik van een QuickLoad Corner met gemerkte elementen en platen met letters en cijfers
  • Korte terugverdientijd
OGP QuickLoad corner
QuickLoad™ Corner met opspanningen voor vision
Meerdere producten opgespannen op QuickLoad Corner

Gemaakte opstelling

Stap 1: Kies een QuickLoad Corner

QuickLoad Corners zijn er in diverse vormen, elk ontworpen voor specifieke modellen visionmachines. Ze passen in de linker onderhoek van uw visionplatform en op de bevestigingsgaten daarvan. De bevestigingsgaten zijn afgestemd op veel bekende merken visionsystemen, waardoor de grootte en passing goed zijn.

De randen van de QuickLoad Corner zijn gekarteld, zodat u er voor een snelle eenvoudige inspectie ook producten direct tegenaan kunt plaatsen om deze daarna vast te zetten met Renishaw M4, M6 of 1/4-20 opspanelementen.

Stap 2: Kies een voetplaat

De Renishaw voetplaten van acryl hebben verzonken stalen pennen die precies passen op magneten binnen de QuickLoad Corner. Zo kunnen platen snel, gemakkelijk en herhaalbaar op de machine geplaatst en weer verwijderd worden. U hebt de keuze uit twee soorten voetplaten:

  • Multi-hole: deze biedt veel flexibiliteit om zo veel mogelijk producten tegelijk op te spannen en te controleren, met een vrij gedeelte midden op de plaat.
  • Multi-window: met meerdere vensters om kleine producten zo helder mogelijk te zien.

Stap 3: Kies een set elementen

Renishaw opspansystemen voor vision zijn verkrijgbaar in voorgeconfigureerde sets. Een set bestaat uit een aantal elementen die ontworpen zijn om kleine ingewikkelde producten, ijzerhoudend of non-ferro, vast te houden.

Onze elementensets voor vision hebben een handige M4 draadmaat, die geschiktheid voor een brede reeks toepassingen garandeert.


Online kopen

Stap 4: Kies extra elementen

Extra elementen voor vision zijn apart te koop en worden samen met de voorgeconfigureerde elementensets gebruikt. De opspanelementen zijn gemakkelijk aan te passen en houden de producten stevig vast met niet meer kracht dan nodig is, om schade of vervorming te voorkomen. Het grote aantal leverbare elementen biedt flexibiliteit bij het maken van een opspanning, zodat de inspectietaster altijd goed toegang heeft.

Niet gevonden wat u zoekt?

Wij kunnen maatwerkoplossingen voor uw visionsysteem leveren, waaronder QuickLoad™ Corners op maat en verwisselbare visionopspanningen.

Aanvraagformulieren voor maatwerk

Andere hulpbronnen

Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam

Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor meer informatie en een gesprek met een expert.