Navigatie overslaan

Nieuws over additieve productie en vacuümgieten

Het laatste nieuws van Renishaw, praktijkcases en technische artikelen over additieve productie, met de technologie van lasersmelten, vacuümgieten en spuitgieten.

Recentste artikelen

 • Tijd maken voor Holthinrichs Watches

  Holthinrichs Watches ‘Ornament 1’ watch on sketch book Michiel Holthinrichs, de oprichter van Holthinrichs Watches, werkt samen met een Renishaw additive manufacturing solutions centre om kennis op te bouwen over het potentieel van additief produceren (AM) in metaal en om het productieproces van zijn exclusieve horloges met beperkte oplage te versnellen.

 • Race voor innovatie: 3D-geprinte metalen verdelers verbeteren krachtdoorgeleiding op Land Rover BAR

  Land Rover BAR R1 in Bermuda Ontdek hoe het Renishaw-team voor additieve productie innoveerde in racetempo door hydraulische verdelers te maken voor de Land Rover BAR racecatamaran, die meedingt naar de 35e America's Cup.

 • Renishaw EVO project - additieve productie voor industriële toepassing

  Renishaw’s EVO Project machine is being developed for industrial additive manufacturing Met genoegen onthult Renishaw een machine die specifiek ontwikkeld wordt voor industriële productie. Voorlopig aangeduid als 'EVO project' is dit het eerste systeem voor additief produceren dat bij Renishaw zelf ontworpen en geconstrueerd wordt. Het geeft de 40-jarige ervaring weer die het bedrijf heeft in de levering van hoogwaardige apparatuur aan veeleisende industrieën wereldwijd.

 • Eerste metalen 3D geprint fietsframe, gemaakt door Renishaw voor Empire Cycles

  Empire MX-6 bike with original aluminium frame Renishaw, de enige producent in het Verenigd Koninkrijk van machines voor additieve productie van metalen onderdelen, heeft in samenwerking met een vooraanstaand Brits bedrijf dat fietsen ontwikkelt en produceert het eerste 3D geprinte metalen fietsframe ter wereld gecreëerd.

 • De nieuwe naam in additive manufacturing

  AM250 & AM125 Renishaw lasersmeltensysteem is een nieuw ontwikkeld proces voor additive manufacturing waarmee via een krachtige glasvezellaser direct vanuit 3D-CAD geheel vaste metalen onderdelen te maken zijn. De onderdelen worden laag voor laag opgebouwd met 20 tot 100 micron per laag, uit fijne metaalpoeders die gesmolten worden in een strikt gecontroleerde atmosfeer.

Alle artikelen