Navigatie overslaan

Montagemateriaal

Om het instellen, uitlijnen en bedienen van uw HS20 laserencodersysteem te vergemakkelijken, zijn toebehoren beschikbaar.

Laserstraalbescherming

Lange-afstand geleiding HS10 laserschaal

Het laserstraalgeleidersysteem kan worden gebruikt met de lange- of korte-afstand lineaire optica, om de baan van de laserstraal te beschermen tegen vuil en koelvloeistof en tegelijkertijd een stabiele thermische omgeving te bieden voor de lasermeetstraal.

Een betrouwbare positiefeedback staat of valt met handhaving van een stabiele, nauwkeurige laseruitlijning langs de hele aslengte. Bij toepassingen over grote lengtes kan de stabiliteit van de uitlijning worden aangetast door temperatuurschommelingen in het stralingsgebied, meestal veroorzaakt door snel veranderende omgevingscondities.

Het geleidersysteem biedt bescherming tegen het ontstaan van temperatuurschommelingen door middel van een "luchttoevoer"-systeem dat de lucht over de hele aslengte in beweging brengt.

Kenmerken en voordelen

  • Laserbaanbescherming - de laserbaangeleiding is de laatste afdekking om de laserstraal te beschermen tegen vuil en koelvloeistof.
  • Thermische stabiliteit - het luchttoevoersysteem binnen de geleiding brengt de lucht in beweging om langs de lengte van de as een stabiele omgeving te creëren.
  • Modulaire constructie - de standaardlengte van 3 m vormt de basis voor een modulair geleidingssysteem voor toepassing over assen met grote lengte.

Uitlijningsplaat

HS20 uitlijningsplaat

De uitlijningsplaat is speciaal ontworpen om het HS20 laseruitlijningsproces op grotere machines te vergemakkelijken.

In combinatie met de drie instelvoeten op de HS20 laserkop biedt deze plaat de gebruiker de mogelijkheid om zowel correcties in het horizontale en verticale vlak als rotatiecorrecties uit te voeren.

Kenmerken en voordelen

  • Eenvoudige uitlijning - flexibele uitlijning met plaatsings- en rotatiecorrecties vereenvoudigt het uitlijningproces.
  • Stabiele laserbevestiging - een stabiele bevestiging die gemakkelijk is te monteren.
  • Instelbare optische bevestigingsplaat - de instelbare bevestigingsplaat maakt het mogelijk om de interferometerinstallatie afzonderlijk in te stellen.
Online kopen

Productinformatie