Laserkalibratie en nauwkeurigheidscontrole

De Renishaw laserinterferometer- en ballbarmeetsystemen verifiëren, volgen en verbeteren de statische en dynamische prestaties van bewerkingsmachines, coördinatenmeetmachines (CMM's) en andere bewegende systemen met kritische positionering.

Op deze paginaDownloadsBel uw plaatselijke kantoor Online contact met ons

Meting en diagnose van machinenauwkeurigheid is essentieel om een bekend en herhaalbaar niveau van proceskwaliteit te verkrijgen. De systemen hieronder dienen daarom gezien te worden als de eerste stap tot procesverbetering. Ze vormen een aanvulling op de meettastersystemen op of bij machines die elders op deze website te zien zijn.

Bijzonderheden

Vervangt de RX10 rotatieaskalibrator. De XR20-W kan meten met ±1 boogseconde. De werkelijk draadloze werking en modulaire montagesystemen maken toepassing mogelijk op vele machines.
 
Upgraden of inruilen naar keuzeUpgrade van LaserXL software

LaserXL is de systeemsoftware voor gebruikers van de XL-80 laser. Versie 2 is GRATIS verkrijgbaar en bevat de nieuwste rapporten en analyses, en vele extra mogelijkheden.

Vervangt de QC10 ballbar - Bluetooth® technologie, sterk uitgebreide test- en analysemogelijkheden (waaronder volumetrisch). Speciale upgradeset voor bestaande gebruikers van QC10. Software ook verkrijgbaar als gratis downlaod.

 
HerkalibratieHerkalibratie

Regelmatig herkalibreren geeft u het vertrouwen dat uw machine nog steeds binnen zijn specificaties werkt en kan een vereiste zijn voor QA-systemen. Bekijk hier de verdere informatie over onze dienstverlening hiervoor.

Casestudies bij klanten

Lees in een aantal casestudies

Documenten