Laserkalibratie en nauwkeurigheidscontrole

De Renishaw laserinterferometer- en ballbarmeetsystemen verifiëren, volgen en verbeteren de statische en dynamische prestaties van bewerkingsmachines, coördinatenmeetmachines (CMM's) en andere bewegende systemen met kritische positionering.

Op deze paginaDownloadsBel uw plaatselijke kantoor Online contact met ons

Meting en diagnose van machinenauwkeurigheid is essentieel om een bekend en herhaalbaar niveau van proceskwaliteit te verkrijgen. De systemen hieronder dienen daarom gezien te worden als de eerste stap tot procesverbetering. Ze vormen een aanvulling op de meettastersystemen op of bij machines die elders op deze website te zien zijn.

Icoon klantondersteuningDe website Ondersteuning voor lasermeting en ballbarsystemen bevat nuttige informatie over configuratie en gebruik van onze lasermeetsystemen en ballbarproducten. U vindt er veelgestelde vragen, kunt controleren of u de nieuwste software hebt voor uw product, en hebt toegang tot:
  • Handleidingen
  • Documenten voor ondersteuning (artikelen en praktijktoepassingen)
  • Software downloaden
  • CAD-modellen (leverbaar in de formaten .igs, .x_t, .stp en .jpg)
  • Video's
  • Certificering (voorbeeldcertificaten, herleidbaarheid en verwante documenten)

Bijzonderheden

De XR20-W kan rotatieassen meten met ±1 boogseconde. Dankzij draadloze werking via Bluetooth® en modulaire bevestigingen is toepassing mogelijk op vele machines, ook buiten de as.
 
XCal-View error compensation - showing measured data and overlay of expected compensated performanceXCal-View software voor gegevensanalyse 

XCal-View biedt belangrijke nieuwe en verbeterde mogelijkheden om gegevens te analyseren die met een Renishaw laser zijn opgenomen. Analyse en rapportage worden simpeler, sneller en beter. Download de volledige XCal-View software en probeer hem gratis 30 dagen lang uit. 

Bluetooth® technologie, sterk uitgebreide test- en analysemogelijkheden (waaronder volumetrisch). Speciale upgradeset voor bestaande gebruikers van QC10. Software ook verkrijgbaar als gratis downlaod.

 
HerkalibratieHerkalibratie

Regelmatig herkalibreren geeft u het vertrouwen dat uw machine nog steeds binnen zijn specificaties werkt en kan een vereiste zijn voor QA-systemen. Bekijk hier de verdere informatie over onze dienstverlening hiervoor.

Casestudies bij klanten

Lees in een aantal casestudies hoe klanten hebben geprofiteerd van hun Renishaw laser- en ballbarsystemen.

Documenten