Navigatie overslaan

GoProbe

Tastermeting is eenvoudig gemaakt door gebruikersvriendelijke tastersoftware te combineren met gemakkelijk te gebruiken trainingsmaterialen.

Snel en gemakkelijk in het gebruik.

Geen ervaring met meettasters nodig.

Gemakkelijk te leren met de uitgebreide GoProbe trainingsset en de GoProbe app.

Introduceer het automatisch instellen van producten en gereedschap in uw fabriek en pluk de vruchten

GoProbe is een unieke combinatie van software, trainingsmaterialen en informatiebronnen die cycli ondersteunt voor het instellen van producten, gereedschap en meettasters.

Snel en gemakkelijk in het gebruik

GoProbe werkt alleen met simpele commando's van één regel, dus uitgebreide kennis van G-codes is niet nodig. De gebruikersvriendelijke commando's zijn gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, zelfs voor wie nog niet bekend was met tastermeting. Dit betekent voor bestaande gebruikers dat hun hoog opgeleide mensen niet nodig zijn om de producten te programmeren en dus hoogwaardiger taken kunnen uitvoeren.

Intuïtieve GoProbe app

De GoProbe app is uw eigen persoonlijke hulpmiddel om producten en gereedschap in te stellen. In een paar tikken creëren gebruikers een eenregelig commando, gereed voor invoeren in de CNC-machinebesturing. Waar gewenst is er assistentie beschikbaar in de vorm van animaties en hulpafbeeldingen met tekst erbij.

Meten met vertrouwen

Naast een brede reeks instelcycli voor producten en gereedschappen bevat GoProbe ook controles voor spindeltasters en gereedschapinsteltasters. Deze cycli garanderen dat de betreffende taster gereed voor gebruik is, wat extra rust en vertrouwen geeft voordat u een instelcyclus voor product of gereedschap uitvoert.

GoProbe maakt tastermetingen eenvoudig

GoProbe is zodanig opgezet dat het zeer gemakkelijk te begrijpen is. Door het gebruik van commando's van één regel konden we snel en gemakkelijk aan de slag met ons nieuwe meetsysteem.

Unimac (India)

GoProbe app

Gemakkelijk te leren

GoProbe wordt ondersteund door een unieke trainingsset voor zelfstudie, bestaande uit trainingen, een zakboekje, een informatiehulp en een e-learningcursus.

GoProbe trainingsset

De GoProbe trainingset helpt om vlot kennis en vertrouwen op te bouwen, zodat u zo snel mogelijk de processen van producten en gereedschap instellen kunt gaan optimaliseren.

Deze flexibele set is te gebruiken voor zelfstudie en voor klassikale lessen. U kunt er de trainingen en informatiebronnen uit kiezen die het beste aansluiten op uw bestaande kennis en ervaring.

GoProbe trainingsset
1. GoProbe zakboekje: leidt u door de GoProbe cycli en de vijf stappen van meten met meettasters. Perfect als eerste training en voor dagelijkse informatie.
2. GoProbe trainingen: behandelen veel onderwerpen die vaak spelen bij producten instellen, zodat u met vertrouwen kunt oefenen op de machine.
3. USB-stick: bevat een e-learningcursus voor zelfstudie, de programmeerhandleiding en ander informatiemateriaal.
4. GoProbe informatiehulp: een eenvoudige informatiebron op de machine over de commandoregels. Ideaal voor wanneer u al meer vertrouwd bent met de GoProbe cycli.
GoProbe app
GoProbe navigatieknop op laptop (nieuwe site)

GoProbe app

Met de GoProbe app maakt u op handige wijze éénregelige commando's op uw smartphone. Kies in het menu gewoon de meetcyclus die u nodig hebt, vul de invoervelden in en de app genereert de commandoregel voor die cyclus, die u zo in de machine kunt intoetsen. De GoProbe app visualiseert ook elke meetcyclus door middel van een animatie.

De app is gratis te downloaden van de App Store en de Play Store, en werkt alleen bij machines waarop met GoProbe compatibele macrosoftware geïnstalleerd is.

Appstore icoon Google afspeelicoon



Ook beschikbaar in China via Tencent en Huawei.

GoProbe e-learning

GoProbe biedt een revolutionaire nieuwe trainingsmethode voor gebruikers van meettasters.
De GoProbe e-learningcursus is een samenhangend en uitgebreid pakket voor zelfstudie, dat een gedetailleerde uitleg geeft over de GoProbe cycli.

Alles, van producten en gereedschappen instellen tot de taster zelf instellen, komt aan bod in deze volledig interactieve cursus op de pc en in de praktijkoefeningen op de machine.

GoProbe iHMI

GoProbe iHMI is een meettoepassing op machines die een simpele en intuïtieve methode biedt om Renishaw meettasters voor bewerkingsmachines te gebruiken op een Fanuc Plus besturing (inclusief Fanuc ROBODRILL machines) voorzien van de nieuwe Fanuc iHMI interface en de optie 'Picture Executor’.

GoProbe iHMI maakt gebruik van het aanwezige Windows OS, de Fanuc beeldtechnologie en de interface met touch-screen om een gebruiksvriendelijke meetinterface te leveren die perfect is voor gebruikers met weinig of geen meettasterervaring.

De Fanuc iHMI is ontworpen voor buitengewoon gebruiksgemak en biedt een eenvoudigere, efficiëntere en intuïtievere manier om te communiceren met de machinebesturing, met toch de bekende Fanuc gebruikservaring. De iHMI heeft een plat touch-screen beeldscherm en een zeer grafische navigatie.

GoProbe Fanuc iHMI

GoProbe voor Mitsubishi M80 en M800S besturingen

GoProbe GUI (voor Mitsubishi M80/ M800S) is een eenvoudige intuïtieve meetapp op de machine die een gemakkelijk te gebruiken meetoplossing biedt.

Gebruikers zonder eerdere ervaring kunnen de voordelen genieten die Renishaw meetsystemen met deze naadloos geïntegreerde app bieden. Hulpteksten en afbeeldingen leggen invoervelden uit en geven de gebruiker heldere instructies. De simpele navigatie maakt het creëren van een meetcyclus gemakkelijk.

De functionaliteit komt sterk overeen met die van de GoProbe smartphone-app, maar de applicatie werkt direct op de machinebesturing en kan daardoor direct programma's uitvoeren.

GoProbe GUI (voor Mitsubishi M80/ M800S)

Onze technici hadden op de bewerkingsmachines nog nooit met tastermetingen gewerkt. Maar ze konden met ons nieuwe Renishaw meetsysteem snel van start, dankzij de GoProbe cycli en de trainingsmaterialen voor zelfstudie.

R&R (Verenigde Staten)

RMP400 banner, blauw filter

Compatibiliteit

GoProbe cycli zijn alleen leverbaar met compatibele macrosoftwarepakketten (dat zijn Inspection Plus en software voor gereedschap instellen met contact). Zie de compatibiliteitslijst voor meer informatie.