Navigatie overslaan

Glasvezel laserencoderproducten

RLU lasereenheid voor twee assen RLU10 laserunit

De RLU10 is met een laserfrequentiestabiliteit van ±50 ppb per uur, een praktische en kosteneffectieve oplossing voor de meeste 'in air' toepassingen.

RLU lasereenheid voor twee assen RLU20 laserunit

Voor toepassingen die de hoogste meetnauwkeurigheid vereisen, zoals vacuümtoepassingen. De RLU20 biedt een laserfrequentiestabiliteit van ±2 ppb per uur.

RLD10 detectorkop voor 0° zenden RLD10 vlakke spiegel interferometer

De RLD10-PMI (Plane Mirror Interferometer) is een 2-richtingen interferometer geconfigureerd voor toepassingen die een vlakke spiegel vereisen (bijvoorbeeld XY-tafel toepassingen). 

RLD10 retro-reflector interferometer RLD10 retroreflector interferometer

De RLD10-RRI (Retro-Reflector Interferometer) is een 1-richting interferometer geconfigureerd voor toepassingen die een retro-reflector vereisen (bijvoorbeeld toepassingen over een groter bereik of bij hogere snelheid).

RLD10-X3-DI differentiële interferometer met spiegels RLD10 differentiële interferometer

De RLD10 DI (differentiële interferometer) is een 2-richtingen interferometer ontworpen om verschilmetingen te verrichten. Bij uitstek geschikt voor vacuümkamertoepassingen.

RLD10 detectorkop voor 0° zenden RLD10 niet-interne interferometer

De RLD10-XX (niet-interne interferometer) detectorkop is ontworpen zonder interne interferometeroptica. De kop kan daardoor worden gebruikt in een sequentie met speciale optica voor het verrichten van lineaire, hoek- en rechtheidsmetingen. 

RCU10 compensatoreenheid met sensoren RCU10 systeem voor directe kwadratuurcompensatie

Volgt met behulp van omgevingssensoren nauwlettend de machineomgeving en zorgt voor real-time compensatie van de positieterugkoppelingssignalen.

RPI20 parallelle interface RPI20 parallelle interface

Verwerkt differentiële analoge 1 Vpp sinus/cosinussignalen, interpoleert met factor 4096 en levert uitgangssignalen in 36-bits parallel formaat met resoluties tot 38,6 picometer bij 1 m/s.

RLI20-P laserinterface - Panasonic RLI20-P laserinterface - Panasonic

De RLI20-P, die gebruik maakt van een 1 Vpp sinus / cosinus signaal van een RLE systeem, vormt de interface met Panasonic (MINAS A5 series) controllers. 

RSU10 USB-interface RSU10 USB-interface

De RSU10 USB interface accepteert 1 Vpp sinus / cosinus signalen van een RLE systeem, interpoleert maal 16,384 en levert een positielezing via een USB-poort.

REE-interface REE interpolators

De REE serie interpolatoren biedt een eenvoudige 'plug and play' oplossing voor het bereiken van een lager geïnterpoleerd signaal, waarbij de resolutie van het digitale kwadratuuruitgangssignaal met een factor van meer dan 20 wordt verhoogd.

Vlakke spiegels en Renishaw spiegelhouders Spiegels en toebehoren

Sterk reflecterende vlakke spiegels met gemakkelijk instelbare spiegelhouders. Door Renishaw geleverde vlakke spiegels worden gefabriceerd op een glazen ondergrond met lage thermische uitzetting en hebben een harde, diëlektrische oxidecoating.

15 mm DI periscoop unit 15 mm DI periscoop unit

De periscoopunit vergroot de afstand tussen de meet- en referentiestralen van de RLD10-X3-DI differentiële interferometer detectorkop.

RVI20 vacuüm compatibele interferometer RVI20 vacuüm compatibele interferometer

Biedt bij gebruik met de Renishaw RLD10-A3-XX detectorkop de mogelijkheid om het hele meetpad binnen de vacuümomgeving te houden.

Vacuümkamervenster van 39 mm Vacuümkamervenster van 39 mm

De differentiële interferometerkop (RLD10-X3-DI) is ontworpen voor montage op de wand van een vacuümkamer. Via een vacuümkamervenster kunnen de laserbundels zich dan bewegen tussen de detectorkop en de meetspiegel. Vacuümkamervensters zijn ook te gebruiken met andere interferometerkoppen waarbij de RLD binnen een vacuümkamer moet meten, zoals de RVI20 vacuümcompatibele interferometer.