Navigatie overslaan

Ballbar Trace

Flexibele software voor gegevensopname met de QC20-W op tijdbasis, zodat ook verificatie van 5-assige machines mogelijk wordt.

Introductie van Ballbar Trace

Nu verkrijgbaar als gratis download.

Overzicht Ballbar Trace

Ballbar Trace is een nieuw softwarepakket op tijdbasis voor de QC20-W ballbar. De nieuwe software is gratis voor bestaande gebruikers van de QC20-W. De flexibiliteit van Ballbar Trace maakt voor de QC20-W vele nieuwe toepassingen mogelijk, waaronder 5-assige verificatie (naar ISO 10791-6) met een ballbar en statische bewaking.

Samen met Ballbar Trace komt een nieuwe versie uit van de XCal-View software voor gegevensanalyse, die een uitgebreidere gegevensanalyse biedt.

Ontdek meer over testen volgens ISO 10791-6

Maak kennis met Ballbar Trace

Kenmerken en voordelen

Ballbar Trace en XCal-View versie 2.3 vormen een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel om te voldoen aan ISO 10791-6 en de QC20-W flexibeler te kunnen gebruiken. In de toekomst is van Ballbar Trace door verdere doorontwikkeling nog meer functionaliteit te verwachten.

Ballbar Trace

Ballbar Trace heeft een nieuwe functionaliteit voor gegevensopname, voorzien van:

 • Real-time gegevensopname met de QC20-W ballbar.
 • Minimale en flexibele software-instellingen voor snel testen.

XCal-View versie 2.3

XCal-View heeft uitgebreidere gegevensanalyse voor:

 • Snel onderzoeken en opvragen van via Ballbar Trace opgenomen gegevens.
 • Direct creëren van rapporten in ISO 10791-6 formaat.
XCal-View versie 2.3 is gratis verkrijgbaar voor alle bestaande gebruikers van XCal-View. Nieuwe gebruikers kunnen de software aanschaffen via hun plaatselijke Renishaw-leverancier.

Software downloaden

 • Softwaredownload: Softwaredownload: Ballbar Trace software v1.0 [en]

  Uitgegeven in augustus 2015. Ballbar Trace versie 1.0. Flexibele software voor gegevensopname door een ballbar, voor toepassingen zoals statisch monitoren en testen volgens ISO 10791-6. Gegevens verkregen met Ballbar Trace kunnen vervolgens met de XCal-View (versie 2.3) software geanalyseerd en gerapporteerd worden volgens ISO 10791-6 formaat.

  [53.1MB]

Techniek

 • Handmatig: Ballbar softwarepakket Handmatig: Ballbar softwarepakket [en]

  Uitgegeven in augustus 2015. Deze gebruikersgids bevat informatie voor het werken met de Ballbar Trace software. De gids is in PDF-formaat; de inhoud kunt u bekijken per hoofdstuk of per indexonderwerp. In het Engels.

  [275kB]